Bodelning i Umeå och Skellefteå

När du kommer till mig, Anna Åkerstedt för juridisk rådgivning, så kan du få hjälp med bodelning i Umeå och Skellefteå. Mitt arbete gäller oftast de fall, då de inblandade parterna är oense om hur bodelningen skall genomföras. Ansök i så fall om en bodelningsförrättare via tingsrätten och välj sedan att jag, Anna Åkerstedt och min advokatbyrå Eden Advokatbyrå AB skall hjälpa dig att genomföra bodelningen. Jag har arbetat inom detta området i många år och jag har en omfattande kompetens och en väldigt lång erfarenhet av arbete med parter som inte har kommit överens om hur bodelningen skall genomföras. Om du vill veta mera, om bodelning, så är du välkommen att kontakta mig för vidare information och diskussion kring detta.

Mina arbetsområden inom juridik

  • tvistemål
  • vårdnadstvister
  • bodelning
  • brottmål
  • offentliga auktioner och fastighetsförsäljningar
  • arvsrätt

Om du vill veta mer om dessa Rättsområden, så klicka här. Tveka inte att höra av dig till mig om du har mer frågor om mina tjänster eller om du söker hjälp av en advokatbyrå. Varmt välkommen att kontakta mig på telefon, 0951-102 02, eller via e-post, anna@advokateden.se.

Jag ser verkligen fram emot att arbeta tillsammans med dig. Jag skall göra mitt allra bästa, oavsett vilken del av juridiken som du önskar hjälp inom. Jag kan som sagt förutom bodelning även hjälpa till med juridisk problematik inom en mängd olika områden. Jag är till för dig och du kan alltid lita på att du kan erhålla den hjälp och det stöd som du är i behov av, när du behöver anlita en advokatbyrå i Skellefteå, Vilhelmina eller Umeå. Jag ser fram emot att höra från dig. Du kan kontakta mig redan i dag. Desto tidigare som du hör av dig till mig, desto snabbare får du också hjälp av mig.

ADVOKAT ANNA ÅKERSTEDT