Arvsrätt i Umeå och Skellefteå

Om du är i behov av hjälp med någonting inom arvsrätt i Umeå eller Skellefteå, så har du kommit fullständigt rätt. Mitt företag, Eden Advokatbyrå kan hjälpa dig med det mesta som rör denna bransch och det är jag, Anna Åkerstedt, som är ägare och drivare av denna advokatbyrå. Jag har mångårig erfarenhet inom juridiskt arbete och arvsrätt i synnerhet är någonting som jag kan väldigt bra och de flesta områden inom arvsrätten bemästrar jag väldigt bra.

Vad kan jag hjälpa till med?

Jag har som sagt god kännedom inom arvsrätten och jag kan exempelvis hjälpa till med att skriva testamente, göra bouppteckningar och göra arvskiften. Detta är bara några exempel. Jag kan som jag har nämnt ovan även vara behjälplig inom annan arvsrättsproblematik. Om du har några specifika behov eller önskemål rörande det arbete som jag hjälper dig med, så är du hjärtligt välkommen att kontakta mig angående detta. Det brukar dock sällan vara några problem och jag brukar kunna göra specialanpassade lösningar med mera.

Kompetens och erfarenhet

Jag är väldigt kunnig inom juridik och jag har arbetat inom detta arbetsfältet i många år. Jag försöker dessutom alltid att lära mig nya saker och tekniker som kan vara användbara vid praktiserande av juridiska problem och spörsmål. Om du vill veta mer om hur jag arbetar, så är du välkommen att höra av dig till mig. Du kan höra av dig till mig på flera olika sätt och jag erbjuder bland annat kontakt via telefon och mejl.

ADVOKAT ANNA ÅKERSTEDT